En la direcció d’ampliar els nostres serveis hem adquirit una nova certificació professional com a especialistes en Contractes de rendiment energètic i finançament de projectes d’eficiència energètica.

Aquesta certificació de la Association of Energy Engineers ens acredita com a experts en l’assessorament en projectes de empreses de serveis energètics (ESE) tan en la planificació dels projectes de eficiència energètica on hagi de intervenir una ESE, la redacció de contractes de rendiment energètic o la assessorament en la cerca de finançament per realitzar les millores.

El soci de Proisotec Energia SL, Marc Masó, va obtenir la certificació PCF després de realitzar una formació a Orlando i aprovar un examen, durant el passat World Energy Engineering Congress.

Les empreses de serveis energètics, ESE, proporciona serveis energètics o de millora de l’eficiència energètica en les instal·lacions o locals de l’usuari i afronta cert grau de risc econòmic en fer-ho. El pagament dels serveis prestats es basarà (en part o totalment) en l’obtenció de millores de l’eficiència energètica i en el compliment dels altres requisits de rendiment energètic.

Un contracte de rendiment energètic es aquell on la ESE garanteix un d’estalvi energètic mínim al seu client, i en el cas que no s’arriba al mínim la ESE cobriria la diferencia. Creiem que es un tipus de contracte que pot acabar de implantar el mercat ESE al nostre país.

Informació addicional

Web PCF

Proisotec present al WEEC

CategoryNotícies
PROISOTEC Enginyeria © 2017