L’última setmana de Setembre, es va celebrar, a la ciutat nord-americana de Orlando, el World Energy Engineering Congress 2015. Proisotec Energia, S.L. hi va ser present, per primer cop, participant activament durant tot el congrés.

El WEEC, organitzat per la Association of Energy Engineers,  és l’esdeveniment més important d’energia d’àmbit americà i internacional tant per als usuaris finals com per professionals de l’energia, en totes les àrees del camp de l’energia.

En el primer acte del congrés, durant el sopar realitzat al EPCOT Park, vam rebre la distinció LEGENDS in ENERGY, de les mans del president de la AEE, Al Thumann, en reconeixement als reptes aconseguits durant l’últim any. Durant el congrés, vam assistir a ponències magistrals, de Condoleezza Rice, Duke Energy o del responsable de medi ambient de DisneyWorld, així com a trobades amb tots els membres internacionals del congrés.

Marc Masó, soci a Proisotec Energia, S.L., va ser moderador de la sessió “Energy Efficiency Case Studies”  dins el itinerari “Latin American & Spain Energy Management“; on a més, vam presentar la nostre ponència sobre gestió energètica realitzada en un edifici residencial per la tercera edat.

A part d’assistir a diverses ponències, molt interessants, sobre l’estat actual de la gestió energètica mundial, vam participar com a formadors en el curs Certified Energy Manager (CEM ®).També podem anunciar que Proisotec Energia, S.L. va adquirir una nova certificació professional especifica en finançament de projectes energètics i contractes de rendiment energètic (PCF), tal i com, explicarem més detalladament en un pròxim post.

Per acabar, com a membre, també, de la junta del Capítol Espanyol de la AEE, Marc Masó, va ser rebut per la ex-secretaria d’estat Condoleezza Rice.

Informació addicional

Web PCF

Proisotec present al WEEC

CategoryNotícies
PROISOTEC Enginyeria © 2017