DCIM100MEDIADJI_0109.JPG

PROISOTEC, realitzador i responsable del Projecte Executiu i la
certificació energètica (A-A), està portant a terme la Direcció
Facultativa de les instal·lacions PANAREA a Vilanova i la Geltrú.

 

Darrerament s’han iniciat les obres de construcció d’un important conjunt d’edificis habitables al sector Pirelli Mar de Vilanova i la Geltrú, en un nou àmbit de desenvolupament que es coneix com Illa Nova.

El col·lectiu és una important aposta d’Aedas Homes per ocupar un barri de nova planta que té lloc a una zona antigament ocupada per una important activitat industrial.

El sector residencial s’ordena en 5 edificis de gran alçada, d’entre PB+8 i PB+11 i compost per habitatges d’entre 2 i 4 habitacions en totes les seves plantes. Cada edifici conté soterrani i places d’aparcament, amb trasters, deixant lliure l’entorn de la planta baixa per espais comunitaris de pas o jocs infantils. També disposa de piscina i aparcament de bicicletes.

Destacar que el projecte es resol amb un alt nivell d’eficiència energètica (A-A); aconseguit amb la instal·lació d’equips de producció d’ACS amb aerotèrmia comunitària, renovació d’aire de doble flux amb recuperadors de calor, i, una envolupant tèrmica contínua amb un acabat de façana tipus SATE.

A PROISOTEC confiem en l’esforç i la dedicació de totes les parts que hi participem, fent de cada etapa clau un projecte final d’èxit.

 

PROISOTEC Enginyeria © 2017