PROISOTEC participa en el projecte d’ampliació i modernizació que ha afronat la COVID-19 i la postpandèmia, intervenint en el projecte executiu i direcció d’obra de l’espai. El projecte s’ha dut a terme amb el procés LEAN aconseguint la construcció de l’hospital en un temps reduït. 

La bona col·laboració entre els diferents actors han permes completar l’edifici segons els requisits. Aquest dissabte 11 de febrer, el president de la Generalitat Pere Aragonès ha inaugurat el nou edicifi polivalent de l’Hospital General de Granollers. Durant la inauguració ha destacat la gran millora en l’atenció hospitalària que significa l’obra pel conjunt del Vallès Oriental. 

El projecte ha estat adjudicat a la Unió Temporal d’Empreses (UTE) formada per les empreses ACSA, Sogesa i Bosch i Pascual, els equips d’arquitectura Sulkin Marchissio, SCP i Llongueras Clotet Arquitectes, SLP i l’enginyeria PROISOTEC, SLP.

La inversió global del Departament de Salut ha constat de 35 milions d’euros (29,25 M€ corresponents a projecte i obra; 6 M€ a l’equipament), que han permès dur a terme el conjunt de l’obra amb satisfacció.

L’actuació s’emmarca a Granollers, on es fa realitat un treball de salut que engloba un edifici nou situat annex a l’actual servei d’Urgències. Aquests 14.742 metres quadrats s’estenen fins als aparcaments municipals que ha cedit l’Ajuntament de Granollers. Es disposa d’uns 9.000 m2 assistencials i uns 6.000 m2 d’espais de serveis generals, instal·lacions, logística, etc.

El nou Servei d’Urgències comptarà amb 90 punts d’atenció, i una planta, de 2.000 m2, on s’ubicaran les àrees de crítics, semicrítics i d’hospitalització convencional, fins a una capacitat total de 30 llits.

Els 3.000 m2 restants es reserven per a l’ampliació quirúrgica en una segona fase. A més, una vegada tancat el pla funcional es determinarà l’ampliació de la resta d’àrees.

 

 

PROISOTEC Enginyeria © 2017