PROISOTEC, realitzador i responsable del Projecte Executiu i la certificació energètica (A-A), està portant a terme la Direcció Facultativa de les instal·lacions PANAREA a Vilanova i la Geltrú.

PROISOTEC Energia intervé en una jornada de formació al despatx d’arquitectura GCT, un equip col·laborador habitual.

PROISOTEC intervé en la Direcció Execució de les Instal·lacions de l’edificio Delta a l’Hospital de Bellvitge, construït en un temps rècord de 4 mesos i que permetrà a l’hospital posar a disposició moltes unitats COVID.

Proisotec participa en el Projecte Executiu d’instal·lacions i en la posterior Direcció Facultativa de les Instal·lacions de l’Hospital de Dia Santa Caterina.

PROISOTEC intervé en el Projecte Executiu de les Instal·lacions dels 40 habitatges d’altes prestacions Hannon, i en la posterior Direcció Facultativa de les Instal·lacions.

PROISOTEC ha intervingut en el projecte executiu i direcció d’obra de l’Espai Hospitalari Polivalent a l’ HOSPITAL UNIVERSITARI GERMANS TRIAS I PUJOL (Can Ruti). Dut a terme amb procés LEAN aconseguint la construcció de l’hospital en pocs mesos permetent un nou recurs pel tractament del COVID.

  NOTA INFORMATIVA. PROISOTEC IMPLEMENTA EL SISTEMA TELETREBALL.   Mesures i actuacions excepcionals davant la…

Josep Masachs , rep el premi al “Energy Manager of the Year” de la regió de Western Europe de la Association of Energy Engineers celebrat el Setembre a Whasington, Estats Units.

Josep Masachs dins el II Congreso Internacional de Ingenieria Energética realitzat el mes de juny a Madrid va realitzar la ponència “Aplicacion del commissioning en las certificaciones Sostenibles LEED”.

La sessió impulsada per AEESpain Chapter i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Enginyers Industrials…

Edifici Mapfre CUBS, un exemple de sostenibilitat L’edifici Mapfre Cubs, la seu d’oficines de Mapfre…

Proisotec s’ha fet càrrec del projecte de les instal·lacions i de la direcció d’obra de…

El curs coorganitzat per Proisotec ha donat les claus a professionals per desenvolupar projectes d’EPC

Entrarà en funcionament durant el primer semestre de l’any que ve si el calendari es manté sobre les previsions.

Marc Masó, gestor energètic de Proisotec, va realitzar el passat dimarts 11 d’abril una ponència sobre “L’Energia al servei de la Salut” a l’Hospital de Palamós

Marc Masó, gestor energètic a Proisotec Energia, s’ha certificat com a Auditor Energetic CEA per la Association of Energy Engineers