PROISOTEC Energia intervé en una jornada de formació al despatx d’arquitectura GCT, un equip col·laborador habitual.

 

Recentment hem impartit una sessió de formació a tot l’equip de GCT. En Marc Masó i en Joan Gutierrez han dut a terme la sessió magistral sobre Certificacions Energètiques (CEE), instal·lacions i energies renovables, on s’ha fet un repàs del procés i gestió de les CEE, així com de les solucions més habituals i el seu impacte en el consum i la demanda energètica.

Destacar que tant GCT com PROISOTEC som partidaris d’obtenir projectes eficients i el més sostenibles possible, i és per això que col·laborem estretament i realitzem aquestes sessions que ens serviran per seguir millorant i oferint projectes de qualitat i responsables amb el Medi Ambient.

Amb l’estudi de projectes reals, s’han pogut mostrar els possibles escenaris d’actuació, buscant sempre la millora energètica i la viabilitat tècnica i econòmica.

S’ha debatut la relació entre el projectista i el gestor energètic, i la importància de mantenir un feedback constant i continu des dels primers passos d’un projecte, començant lo abans possible amb simulacions i càlculs energètics que han d’ajudar a prendre les decisions.

PROISOTEC Enginyeria © 2017