PROISOTEC ha intervingut en el projecte executiu i direcció d’obra de l’Espai Hospitalari Polivalent a l’ HOSPITAL UNIVERSITARI GERMANS TRIAS I PUJOL (Can Ruti). Dut a terme amb procés LEAN aconseguint la construcció de l’hospital en pocs mesos permetent un nou recurs pel tractament del COVID.

L’Hospital Germans Trias i Pujol situat a la localitat de Badalona, és un projecte que com a objectiu tenia incrementar part de la capacitat hospitalària a Catalunya disposant d’un espai polivalent per donar resposta a les necessitats sorgides amb la pandèmia de la COVID-19. La corresponent ampliació del centre representa una millora a l’atenció als pacients amb coronavirus així com la comoditat dels professionals sanitaris.

Com a conclusions, aquest projecte incrementa la capacitat hospitalària i pal·lia un dèficit territorial de llits de crítics de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, alhora que millora el confort i qualitat de l’atenció als pacients en estat més crític. Per acabar, posa a disposició en un futur, espais polivalents per a hospitalització de dia i semicrítics.

Val a dir que la metodologia LEAN ha agafat un gran protagonisme setmana rere setmana per a controlar i garantir el compliment del termini juntament amb els estàndards de qualitat.

L’estreta col·laboració entre tots els diferents actors ha permès completar l’edifici segons les demandes exigides.

 

 

PROISOTEC Enginyeria © 2017