Proisotec Energia SL va participar el passat 15 de Març a la jornada de primavera del capítol espanyol de la Association of Energy Engineers a la seu del Institut Català de la Energia amb una ponència sobre Auditories Energètiques.

La jornada, on van participar una cinquantena de professionals del sector de la energía, va servir per convocar per primer cop una sessió de networking a Catalunya entre tots el certificats de la AEE. Durant la jornada tècnica, oberta per el cap del departament d’eficiència energètica e industria de l’ICAEN Lluís Morer, el president del AEE Spain Chapter, Rafael Herrero, va explicar les activitats realitzades per el Chapter durant els últims anys i la proposta de activitats per el pròxim any.
Ian Boylan, president electe de la AEE, ens va introduir a com s’ha transposat la directiva europea a UK mitjançant l’esquema ESOS.
Per últim, Marc Masó de Proisotec Energia va exposar la necessitat de dotar de ús les auditories energètiques sorgides del RD 56/2016. Una de les seves sortides seria utilitzar-les per realitzar contractes de rendiment energètic amb empreses de serveis energètiques tal com va explicar en la seva ponència. Per acabar, i desprès de la entrega de diplomes de la última promoció de Certified Energy Managers a Barcelona, la directora del ICAEN Assumpta Farran va clausura l’acte.
Proisotec Energia SL sempre ha considerat la certificació de persones en eficiència energètica com una base de la formació de la empresa. Tenim enginyers certificats com a:

CategoryNotícies
PROISOTEC Enginyeria © 2017