Proisotec disposa d’una àmplia  experiència  en  el  disseny, direcció  i  supervisió  de  projectes , tant en el sector públic com privat.

El nostre valor afegit és l’optimització dels recursos. Això ens permet donar respostes específiques per a cada projecte i de manera personalitzada, adaptant-nos a les necessitats de cada client.

La nostra empresa és membre de les següents entitats:

  • CEEC: Clúster d’eficiència energètica de Catalunya
  • ACTECIR:  Associació  Catalana  de  Tècnics  en  Energia, Climatització i Refrigeració.
  • CETIG: Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Girona.
  • COEIC: Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya.
  • AEE: Association of Energy Engineers.

“A PROISOTEC, APLIQUEM PROCESSOS
COHERENTS, INNOVADORS I DE QUALITAT”

EFICIÈNCIA

Creiem en l’eficiència com a component essencial de la nostra forma de treballar.

Els nostres projectes estan pensats des de la creativitat, el compromís amb la feina ben feta i la recerca constant de l’excel·lència. Treballem amb dedicació per tal que cadascun dels nostres projectes demostri el nostre potencial com a equip d’enginyers.

LA NOSTRA VISIÓ

Som un equip d’enginyeria format per especialistes de diversos àmbits i capaços d’avançar-se a les necessitats de cada client.
Estem compromesos amb el medi ambient, el respecte per l’entorn i el desenvolupament del nostre equip. Volem contribuir a aportar el nostre coneixement i experiència a l’enginyeria del futur.

QUALITAT I MILLORA CONTINUA

Treballem seguint els màxims estàndards de qualitat. Utilitzem la nostra pròpia metodologia de treball per tal de seguir innovant i oferint solucions adaptades als nostres clients.
Des de l’any 2008 disposem de la normativa ISO 9001. Projecte rere projecte seguim treballant per tal de mantenir el nivell de qualitat que ens hem marcat.

FORMACIÓ

Des de Proisotec estem totalment implicats en la transmissió de coneixements i la formació de futurs professionals. Formem part de diferents col·legis oficials i organismes, des dels quals Proisotec ha desenvolupat una plataforma de continguts per a la formació i millora contínua del món de l’enginyeria.