El Col·legi d’Enginyers de Grau i d’Enginyers Tècnics Industrials de Girona i Comexi Group han lliurat els guardons de la desena edició dels premis Manel Xifra Boada, en un acte fet aquest divendres al Castell de Peralada.

El Col·legi d’Enginyers de Grau i d’Enginyers Tècnics Industrials de Girona i Comexi Group han lliurat els guardons de la desena edició dels premis Manel Xifra Boada, en un acte fet aquest divendres al Castell de Peralada.

L’acte ha comptat amb la presència de Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació del Govern, el subdelegat del Govern i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a Girona, entre altres autoritats.

Aquest any s’ha arribat a la desena convocatòria i per aquest motiu s’ha celebrat de forma especial al Castell de Peralada i ha comptat amb la presentació per part del periodista Xavier Graset, flamant Premi Nacional de Cultura.  També s’ha repartit entre els assistents una publicació commemorativa que recull totes les edicions dels premis i recorda la figura de Manel Xifra Boada, impulsor dels Premis.

El soci de Proisotec Enginyeria, el Sr. Joan Gutiérrez com a vicesecretari de la Junta del Col•legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona, va lliurar el premi pel millor projecte de final de carrera Especialitat Electrònica Industrial guardonat pel Patronat de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

Informació addicional

http://www.emporda.info

CategoryNotícies
PROISOTEC Enginyeria © 2017